Leva som Eva och Momondo Open World Award

Leva som Eva och Momondo Open World Award

För ett tag sedan fick jag ett mail med uppmaning att anmäla mitt deltagande i Momondos tävling för bloggare; Momondo Open World Award. Jag är inte så förtjust i tävlingar (såvida mina vinstchanser inte är upp emot 95 procent), men beslöt mig ändå för att skicka in. Jag tänkte att jag kanske hittar några nya läsare till min blogg om jag deltar.

Nu är röstningen i full gång, och jag har hamnat i något som liknar en existentiell kris.  Värva röster, eller riskera att hamna allra sist av deltagarna? Vilket är jobbigast? Att hamna sist, och därför gör jag ett försök att få ihop några röster!

Om du läser och gillar min blogg, eller bara vill stötta mig i största allmänhet, rösta via länken nedan. Man måste fylla i mailadress och bekräfta det mail man får i retur, allt för att undvika fuskiga röstningskampanjer där släkt och vänner röstar tjugo gånger var…  Röstningen pågår till och med på torsdagen 19 april.  De tio som får mest röster blir finalister, där en jury utser vinnaren. Tack på förhand!

Klicka på Länk för att rösta

2018-04-15T15:20:34+00:00 15 Apr 2018|0 kommentarer

Lämna en kommentar